2013. március 2., szombat

fittaréna beszámoló és egyebek

Az idén nem Debrecenbe mentem kinyírni magam, mert mire a csajok válaszoltak már minden jegy lekelt és különben is egyedül kellett volna mennem. Miskolcra viszont még volt jegy és volt társaságom is hugi személyében.
A szokásos 6 különféle óratípus volt a programban amiből 5 sikeres teljesítését tudhatom magam mögött. 
  1. Béres Alexandra - még mindig imádom, jó kis bemelegítés volt
  2. Tatarek Rezső - egy kis keménykedés, azt hittem rosszabbul fogom bírni, de túléltem és végigcsináltam még hármat
  3. Katus Attila - a tavalyihoz képest voltak új gyakorlatok, szokásos poénkodás és egyebek :)
  4. Rubint Réka és Norbi - idén sem lettek a kedvenceim, a bemelegítés számomra kicsit zagyva, bár nem vagyok túl jó kombinált lépéses koreográfiás gyakorlatokban, az alakformálós rész viszont egész jó volt, bár egy időre ( köv. fittaréna) bőven elég
  5. Czanik Balázs - capueira aerobic, levezetésnek jó volt, vannak azért gyakorlatok amikkel hadilábon állok
 Ami viszont idén kimaradt az életemből az a kangoo. Úgy döntöttem az első két edzés után egy kis pihenő csak hasznomra válhat. Cipőért sorban állni meg végképp nem volt kedvem.
Összességében nagyon jó napot zártunk. Kritikai észrevétel, a hangosítás megint pocsék volt! Minden egyéb egyébként klassz volt. Végigkóstoltunk mindent. A regisztrációs csomag mintha viszont egy kicsit karcsúbb lett volna, mint az elmúlt években, de úgy gondolom ennyi pénzért ha nem kaptam volna pakkot, akkor is elégedett lennék.
Az izomlázam ha jól emlékszem hét közepéig tartott, azt hittem sokkal rosszabb lesz.

Nagy újság egyébként, hogy felkerültem szeretett fővárosunkba. Még ismerkedem mindennel, de eddig nem is olyan rossz. Ha egy kicsit lecsendesednek a dolgok és belerázódom a munkába keresek valami fitness elfoglaltságot magamnak. Addig is szerintem maradok az esti futásoknál.

Mai nap laza 7,5 km sikeredett, ami egész jó ahhoz képest hogy már az idejét sem tudom mikor húztam futócipőt. Laza 45 perc. Jön a jó idő, úgyhogy nincs mentség.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése