2013. október 27., vasárnap

1000 km

Sok minden kimaradt az utóbbi időben pedig nem tétlenkedtem. Lefutottam a félmaratont szeptemberben 2:08:09 alatt, tavasszal ezt szeretném megjavítani.

Mint tudjátok elég régóta futok. Ha jól számolom 2007 év eleje óta. 2010 szeptemberében kaptam meg a sportband-et azóta szorgalmasan gyűjtöm a kilométereket. Idő közben okostelefonra váltottam és jött a nikerunning applikáció.
Elég sok kihagyás volt az évek során, a múltkor visszanéztem a feltöltött futásokat és volt olyan hogy akár két hónap is kimaradt, a nyári nagy melegekben pedig volt hogy csak havi egyszer botorkáltam el futni. Próbálkoztam időközben a runkeeper alkalmazással is, de azt nem szerettem. Ennek következménye, hogy néhány futás nem került feltöltésre, volt olyan ami a lemerült telefon miatt maradt ki.

Egy szó mint száz, 140 futás került feltöltésre 2010 szeptembere óta ebből jött össze az 1000 km. Most a nikerunning profilom már zöld helyett kékre színeződött. A következő szint 2500 km után jön, vagyis 1500 km-t kell teljesítenem és már lila leszek. 
Erre a következő 1500-ra kellene kitűzni valami ésszerű határidőt!

Próbálok visszaszokni az írásra, ezzel is motiválva magam. Az egyéb edzésekről, mint fegyencedzés, tabata vezetek naplót, de visszamenőleg nem fogom posztolni őket, felesleges.

Lehet erre a teljesítményre valaki azt mondja, nem nagy cucc, de én igen is büszke vagyok magamra és sosem felejtem el honnan indultam.!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése