2014. február 10., hétfő

giryafit 2. hét, kiborulás

Igen, kitartó vagyok és belevágtam a 2. hetembe is. Ez azt jelenti, hogy ma volt a 3. edzésem. Ennek örömére, ma meg annak hogy nagyon pocsék kedvem van egy ideje, emeltem a súlyon. Mivel sokan vagyunk az órákon ezért csak egy súllyal végezzük a gyakorlatokat. Az első két órán 4 kg-os súllyal dolgoztam végig. Na most magamhoz vettem egy 6 kilósat is, de azért a kisebb is oda volt készítve.
És láss csodát, egy gyakorlatsor kivételével mindnél a nagyobbat használtam. Azért éreztem is, főleg a hátam tájékán. Kíváncsi leszek holnap milyen hatása lesz.

Mint fentebb írtam a lelki állapotom nem túl rózsás mostanság. Ez valahol január közepén kezdődött és még mindig nem indultam el kifelé a gödörből. Már csak azt remélem az alját már elértem és kifelé jövök belőle. Ma sem volt kedvem igazán edzeni menni, legszívesebben hazajöttem volna munka  után és egész este az ágyon feküdtem volna abban a pózban ahogy rávetettem magam. De szerencsére erőt tudtam venni magamon és nekiveselkedtem. Nem mondanám, hogy nincs energiám, de valami nincs rendben az tény. Az edzés gyógyír mindenre, csak össze kell szorítani  a fogam és csinálni, csinálni.

Bea pedig mindig segít, a múlt hetet így tudtam átvészelni!
(Most csak így sikerül valamiért)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése